Přátelé, provedeno, vykonáno!...

Poslední významnější akcí našeho Spolku "Letci Liberec plk. Fr. Truhláře" bylo předání Pamětního listu ČsSL a Pamětní medaile ČsSL Jizerskohorskému technickému muzeu v Bílém Potoce, o čemž bylo rozhodnuto po jeho návštěvě 20. října v rámci akce "Lípa republiky" v Liberci.

Akce proběhla v pátek 7. prosince. Oba protagonisté muzea - otec a syn Šerclovi - do poslední chvíle o ničem nevěděli a jejich překvapení a radost z ocenění byla skutečně nelíčená. Předali jsme jej já jako předseda a Arnošt Runčík jako místopředseda Spolku, fotograficky zdokumentoval Jarda Málek - kamarád, dlouholetý a úspěšný vojenský a sportovní výsadkář a člen KVV Liberec (Klub výsadkových veteránů).

Podle slov obou oceněných je to první oficiální ocenění tohoto druhu, o to více si jej proto váží.

Takže i my máme radost, že akce splnila poslání!

Vím, že by bylo dobré zveřejnit nejen tuto, ale i další z letošních akcí Spolku, ale dosud nemáme osobu určenou jako správce webových stránek a styku s RR časopisu. Ne každý je toho schopen a je dostatečně zodpovědný. Problém ale řešíme. Prozatím krátké články k naší činnosti se pokusím zpracovat a poslat sám - pokud vytvořím něco zdařilého. Uvidíme!

Posílám několik fotek. VK